Nytt & Nyttig

Fotografisk ekkolodd-gjengivelse

Ekkolodd med sylskarp deteksjon

CHIRP teknologi hever standarden for å spotte fisk under vann.

BØLGER: Pulsradaren sender ut korte pulser med samme frekvens. Chirp-radaren sender ut lengre pulser med varierende bølgelengde. Det sender mer detaljerte signaler tilbake.

CHIRP står for “Compressed High Intensity Radar Pulse” og representerer en teknologi som overgår standardekkoloddene i å kartlegge bunnforholdene for fisk. 

Et standard ekkolodd sender en enkelt frekvens om gangen. Dette fører til en ganske unøyaktig representasjon av havbunnen ettersom tilbakemeldingen fra en enkelt frekvens er begrenset.

CHIRP sender ut en kontinuerlig mengde frekvenser som varierer fra lave til høye. Hver av disse frekvensene blir så tolket individuelt når de kommer i retur. Dermed skaper CHIRP-ekkolodd et mye klarere og tydeligere bilde med høyere oppløsning.

Fiskeekkoloddet Striker Plus 4 har en lyssterk 4.3-tommers skjerm og innebygd GPS, i tillegg til CHIRP-ekkolodd som gir krystallklare bilder. 

Den innebygde og svært følsomme GPS-funksjonen finner og opprettholder posisjonen din uansett hvor du er på vannet. Med GPS-funksjonen kan du merke veipunkter for ulike posisjoner. Så hvis fisken biter på ett spesielt sted, kan du merke det og reise tilbake dit neste gang du skal på fisketur.

Se tilbud på Garmin Striker Vivid 9sv her

Garmin STRIKER Vivid 9sv ekkolodd med GT52HW-TM hekkgiver
Garmin STRIKER Plus 4 ekkolodd med hekkgiver

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.