Nytt & Nyttig

Ava Master 2.0 er en komplett høytrykkspyler med flere spesialiserte komponenter gjør rengjøringen til en enkel affære.
Ava Master 2.0

Norsk høytrykkspyler gjør jobben

En komplett høytrykkspyler med flere spesialiserte komponenter gjør rengjøringen til en enkel affære.

Publisert

Snart er det tid for opplag for mange av oss, og da kan det være praktisk å fjerne groe og skitt med høytrykkspyler. Ava har oppgradert sin gamle testvinner til nye høyder. Dette er høytrykkspyleren for de kvalitetsbevisste, med svært god ytelse og lang levetid. Master 2.0 har egne dyser til alle slags jobber.

Høytrykkspyleren har romslige lengder på både slange og kabel, som ved hjelp av “slangeguiden” fordeler seg perfekt på trommelen. Dette gjør at man raskt kan ta Master 2.0 i bruk og at den er enkel å oppbevare.

Ava Master 2.0 har et behagelig lavt lydnivå takket være den firestemplede helmetall pumpen. Alle tilleggskomponentene er lett og koble av og på, som gjør maskinen svært fleksibel og allsidig.

Sjekk den ut hos Komplett

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.