Nytt & Nyttig

Quicksilver bensintilsetningermotvirker eroderingen i motorsystemet.
Quicksilver bensintilsetninger motvirker eroderingen i motorsystemet.

Beskytter motoren mot slitasje fra E10 bensin

En såkalt stabilisator reduserer de skadelige konsekvensene etanol kan påføre marinemotorer.

Publisert Sist oppdatert

Erfaringer viser at E10 kan skape store problemer for både bil og båt. Problemet er normalt større for eldre motorer. Etanol kan fremkalle korrosjon og øke slitasjen på pakninger, koblinger, bensinpumper og bensinslanger i motoren og bensinsystemet.

Quicksilver har en serie med bensintilsetninger som motvirker eroderingen i motorsystemet. Det finnes tilsetninger til bruk ved både påfylling, oppbevaring og rengjøring.

I tillegg til å motvirke korrosjon og avleiringer bidrar tilsetningen til å maksimere motorytelsen, hjelper til med fuktighetskontroll og holder drivstoffet friskt i opptil 12 måneder. Bensintilsetningene kan du handle her hos Seatronic:

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.