Nytt & Nyttig

Torgeedo Travel S

Torqeedo Travel S: Påhengsmotor som kan bæres under armen

Torqeedo Travel S er blant de letteste og rimeligste påhengsmotorene på markedet.

Den elektriske motoren med kort stamme har en effekt på 1100W og innkluderer et innebygd batteri på 1080 Wh. I form av fremdrift kan den sammenlignes med en 3 hk bensindrevet påhengsmotor. Den kommer utstyrt med en effektiv propell som kan drive båter, joller og seilbåter opptil 1,5 tonn.

Torqeedo Travel S Essential er enkel å håndtere med en vekt på 21,2 kg. Uten batteriet er vekten på selve motoren snaue 11,6 kg. Dette gjør den svært hendig å koble av og på, og svært lett å bære. Batteriet støtter flere lademuligheter, inkludert solcellelading.

Torqeedo leverer det siste innen teknologi og stillegående motorer. Påhengsmotoren har innebygd datamaskin med GPS-basert beregning av gjenværende rekkevidde. I tillegg kan man koble seg opp med blåtann og wifi via Torqeedo appen. Den er helt vanntett, har trinnløs gass og bakbelyst fargedisplay.

Sjekk den ut hos Seatronic

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.