Nytt & Nyttig

Toptex Blue Cover blå båtpresenning 10x7m

Revolusjonerende ventilert presenning

Presenning beskytter mot fukt fra utsiden, men et er like viktig å beskytte båten fra seg selv på innsiden.

Toptex Blue Cover er en båtpresenning utviklet av Poly Rope med pusteevne. Presenningen slipper gjennom luft og kondens som dermed hindrer fukt å samle seg under duken,

100% resirkulerbar polypropylen

Blue Cover er dessuten laget av 100 prosent resirkulerbar polypropylen, og er dermed et mer bærekraftig alternativ til tradisjonelle båtpresenninger. Lerretet er laget av fibertråder som legges i et mønster. Ved å bruke dette materialet er presenningen mykere mot båten og rasler ikke i vinden slik andre konvensjonelle presenninger gjør. Faren for at presenningen blåser i filler er dessuten mindre sannsynlig.

Blue Cover er en presenning som er laget for båter. Den er laget av god kvalitet med brukervennlighet og for enestående beskyttelse. Den banebrytende presenningen sikrer at du ikke bare vil spare penger og tid, men også bidra til et bedre miljø, hevder produsenten.

Sjekk det ut her!

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.