Nytt & Nyttig

Ocean Comfort Kjøleboks ECX30 PRO

Teknisk kjøleboks fryser eller kjøler døgnet rundt

I tillegg til å holde mat og drikke kaldt kan den batteridrevne kjøleboksen til og med lade mobilen.

Publisert Sist oppdatert

Kjøleboksen fra Ocean Comfort passer i både båt, bil, bobil, garasje, terrasse eller på hytta, hevder produsenten. Avtagbare hjul og innfellbare håndtak gjør det enkelt å flytte på kjølevarene. Den går på strøm og virker på batteri (som kan skiftes) eller tilkoblet i støpsel.

Ocean Comfort er et teknisk vidunder utstyrt med både blåtann, LED-skjerm, trykksensorpanel og USB-port der man kan lade smarttelefonen. Ved hjelp av en app kan man enkelt justere temperaturen, og veksle mellom rask eller energibesparende kjølemoduser.

Frysefunksjonen sørger for temperaturer ned til -20°C, så du behøver ikke være redd hvis du skal ha med deg frosne matvarer, iskrem eller isbiter. Med en kapasitet på 15 600 mAh kan den levere opp til 20 timers kjøletid uten strømtilkobling på batteriet alene.

Sjekk den ut hos Seatronic

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.