Båten som drev mot Den Dominikanske Republikk inneholdt 14 skjeletter og 12 pakker med stoff som antas å være kokain, melder CBS News.

Båt funnet med 14 lik i lasten

Et grufullt syn møtte denne uka mannskapet på et marinefartøy i Den Dominikanske Republikk, da de oppdaget en båt med 14 skjeletter ombord.

Båten som drev inn mot kysten av Den Dominikanske Republikk i Karibia innhold foruten 14 skjeletter også 12 pakker med stoff som antas å være kokain, melder CBS News.

Myndighetene på den karibiske øya opplyser at de omkomne var av senegalesisk og mauritansk opprinnelse. Antageligvis var båten på vei fra Vest-Afrika til Europa da den kom ut av kurs og havnet i passatens vinder og strømmer vestover.

Det er ikke første gang båter med flyktninger eller smuglergods blir drevet ut av kurs på denne måten. Ifølge Associated Press ble minst syv båter fra Nordvest-Afrika funnet med døde mennesker ombord i Karibia og Brasil i 2021.

Levningene etter de døde i båten som ble oppdaget ti nautiske mil av kysten i Den Dominikanske Republikk blir nå undersøkt av National Institute of Forensic Sciences (INACIF) i Santiago, landets nest største by. Båten skal ha forlatt Mauritania i slutten av januar i år.