– Vi ønsker Ståle Daae Børnes velkommen tilbake til Princess-familien, sier Benny Martinsson, CEO for Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark.

Princess vil samarbeide med Bergen Marinesenter

Princess Yachts Norway innleder samarbeid med Bergen Marinesenter for å styrke tilstedeværelsen på Vestlandet, og øke salget av nye Princess yachter.

Publisert Sist oppdatert

Princess Yachts Norway AS, en del av gruppen Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark med morselskapet Premium Yachts Scandinavia AB, er den tredje største distributøren globalt for engelskproduserte Princess Yachts. 

– Vi ønsker Ståle Daae Børnes velkommen tilbake til Princess-familien, sier Benny Martinsson, CEO for Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark.

– Vestlandet har alltid vært et viktig marked for Princess yachts, og vi er overbevist om at teamet på Bergen Marinesenter er den rette samarbeidspartneren for å ytterligere styrke merkevaren og kundeopplevelsen gjennom sin erfaring, lokale kunnskap og lidenskap for båtlivet, fortsetter han.

 Hjerte for Princess

Bergen Marinesenter er en markant aktør i det norske båtmarkedet som omsetter flere hundre båter i året. Ståle Daae Børnes, eier av Bergen Marinesenter, har stor teknisk erfaring gjennom sin bakgrunn fra Norsk Båtsenter, Norsk Båtsenter Service og Frydenbø Båtsenter, der han har solgt og hatt garantiansvar for de fleste båttypene som finnes i den norske skjærgården. Ståle kommenterer: – Hjertet har alltid vært hos Princess, og vi ser frem til å få følge kundene våre fra bestilling til levering av deres nye drømmebåt, sier Børnes.

Visjonen med samarbeidet er økt fellesskap og kundeopplevelse for alle Princess-eiere. En del av endringen innebærer at vinterlagring i egen regi i Dolviken vil opphøre og i stedet tilbys gjennom samarbeidspartnere, i likhet med det velfungerende konseptet i Oslo. 

Det vil bli anledning for Princess-eiere til å møte Ståle sammen med Eva, Stein og Petter fra det norske Princess-teamet på båtmessen i Cannes 10.–15. september.