INVITERER Inge Hansen inviterer alle barn til å være med på Barnas Dag på Risøya.
INVITERER Inge Hansen i Motorbåtforeningen inviterer alle barn til å være med på Barnas Dag på Risøya.

Inviterer til Barnas dag på Risøya i dag 24. juli

Motorbåtforeningen inviterer for første gang til Barnas dag på Risøya utenfor Risør. Og forøvrig mener de at septikforbudet må jevnes med jorden. Se video:

Publisert Sist oppdatert

– Det er første gang vi prøver med Barnas dag i Motorbåtforeningen på Risøya sier Inge Hansen. Han er sekretær i foreningen som teller over 70 medlemmer, hvorav de aller fleste er aktivt med og bidrar når noe sånt som dette skal skje. – Alle barn er invitert til oss på Risøya onsdag 24.juii, sier Hansen. Han og dugnadsgjengen har akkurat laget en gangbro over det mest våte partiet oppover fra bryggeveien etter alt regnværet, oppover mot klubbhuset der Barnas dag finner sted. Det blir blant annet ballansering på slakk line og luftgeværskyting lover Hansen.

MOTORBÅTFORBUNDET håper at mange barn finner veien til Risøya i dag tirsdag 24.juli.
MOTORBÅTFORENINGEN håper at mange barn finner veien til Risøya i dag tirsdag 24.juli.

– Politikerne begynner i feil ende

– Politikerne begynner i feil ende når det gjelder septikforbudet, sier Hansen. Det er et kjempeproblem for oss på Sørlandet for her finnes jo ingen tømmestasjoner. Det må jo tømmestasjiner på plass, før man kan innføre et påbud om å tømme der, sukker Hansen oppgitt. (Intervjuet ble gjort i går, altså er "i morgen" i dag.) Se video: