GRUNT VANN: Helena Neraal finner både østers og hjerteskjell på sandbunn helt inne ved stranden. Ole Henrik Nissen-Lie/Norsk Maritimt Forlag AS FRUITS DE MER: Hjerteskjell, østers og blåskjell er frukter fra sjøen som du kan plukke ved å vasse i vannet. Ole Henrik Nissen-Lie/Norsk Maritimt Forlag AS LAGRING: Sank skjellene i en bøtte med litt vann. Der kan de holde seg i mange dager. Ole Henrik Nissen-Lie/Norsk Maritimt Forlag AS ENKELT: Østers sanker du i fjæra. Skjellene åpnes med en kniv og er serveringsklare. Ole Henrik Nissen-Lie/Norsk Maritimt Forlag AS GLEDE: Kokebokforfatter og restaurantinnehaver Helena Neraal synes rå østers er herlig. Ole Henrik Nissen-Lie/Norsk Maritimt Forlag AS Verdens beste råvarer under kjølen Noen av de dyreste delikatessene på franske restauranter finner du i fjæra langs hele kysten. Å plukke skjell kan bli en av sommerens familieaktiviteter for båtfolket. Ole Henrik Nissen-Lie Publisert 21.03.2018 - 13:10 Sist oppdatert 25.06.2018 - 16:23 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: Digitalt månedsabonnement 99,- pr. måned BESTILL HER Digitaltårsabonnement 699,- pr. år BESTILL HER GullabonnementBlad og digital 949,- pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner BESTILL HER Allerede abonnent? Logg inn her Gå til Min side ✕ gjør-det-selv vin sjømat mat hjerteskjell helena neraal havner og farvann Østers båtliv blåskjell vå
ANNONSØRINNHOLD FRA NORSK LYSTBÅTDESTRUKSJON Brukt båtutstyr til rimelige priser Norsk Lystbåtdestruksjon på Skedsmo samler inn båtvrak og videreselger alt av verdi.