Nytt & Nyttig

Dam Shadow Tele Mini Spin

Fiskestang som tar minimal plass

En sammenleggbar teleskopstang kan være en veldig fin ting å ha med seg på båttur.

Høsten kan være fin tid for å fiske. Dam Shadow Tele Mini Spin har en minimal transportlengde og er svært rask på avtrekkeren om fisken skulle vake. Fiskestanga får fint plass i topplokket på sekken og kan dras frem i tide og utide for å ta noen kast.

Når du skal slå opp stanga er det viktig å sikte ringene i en rett linje så sena kan gå fritt. Når du slår ut en teleskopstang begynner man lettest med det ytterste leddet og jobber deg nedover. Snelle og krok kan allerede være montert når stanga strekkes.

Teleskopstang er svært allsidig og kan brukes til alt fra ørretfiske helt opp til laksefiske. Shadow Tele Minispin har en stangklinge som er produsert med spenstig TC 24 karbon, slanke SIC stangringer og ergonomisk formet kork av ypperste klasse. 

Sjekk den ut hos Jakt & Friluft

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.