Nytt & Nyttig

Jotron Tron SA20

Rekordrask nødpeilesender

Jotron Tron SA20 skiller seg ut som en av de raskeste og mest kompakte livreddende enhetene som finnes.

Vi går mot kaldere tider, og da gjelder det å bli reddet raskt opp av vannet, om man er så uheldig å falle uti. Den robuste personlige nødpeilesenderen fra Jetron er utstyrt med GPS og RLS, og har global dekning til lands og til vanns. En duppeditt som kan være en svært nyttig invistering dersom ulykken skulle inntreffe.

Nødpeilesenderen støtter Galileo RLS (Return Link System) som vil si at den muliggjør tilbakemelding om at nødsignalet er mottatt i andre enden. RLS-enheter vil ved hjelp av europeiske Galileo-satellitter bidra til raskere og bedre lokalisering over hele kloden, men spesielt langt nord og sør.

Der de tradisjonelle nødpeilesenderne brukte 30-40 minutter på å nå frem til redningssentralen bruker Jetron Tron SA20 RLS kun 2 minutter på å etablere signal. Rask kontakt i en nødsituasjon er alfa omega. Forskning viser at dersom man har håp om å bli reddet overlever man også lenger.

Sjekk den ut hos Seatronic

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.