Nytt & Nyttig

Eberspcher Airtronic S2 D2L (12V)

Forleng båtsesongen med varme

En luftvarmer varmer raskt opp kahytten og øker trivselen om bord uansett vær.

Det er lurt å investere i en god båtvarmer som holder besetningen varm under kjølige temperaturer. En luftvarmer tørker også fuktighet fra klær og utstyr, og gjør sitt for å heve toleransevinduet i forhold til hva man kan takle ute på sjøen.

Eberspächer S2 er en kompakt luftvarmer som drives av drivstoff fra båtens egen tank. Viften suger inn frisk luft som varmes opp og fordeles i ønskede rom. Systemet er svært effektivt og er både strøm- og drivstoffgjerrig, samt stillegående.

På varme dager kan man dessuten benytte viften til ventilasjon. Den sørger for å opprettholde behagelig inneklima. Menneskekroppen har det best ved en temperatur på 22°C og luftfuktighet på 60 prosent.

Med medfølgende kontrollpanel kan man enkelt justere ønsket temperatur, så regulerer varmeren selv effekten for å opprettholde denne. Eberspächer S2 regulerer effekten trinnløst fra 900W til 2200W.

Sjekk ut varmeapperatet her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.