REDAKTØR vant årets koggregatta i Kragerø.Skipper i vinnerbåten Svein Ove Isaksen, redaktør i RHA med sort lue i midten.
REDAKTØR vant årets koggregatta i Kragerø. Skipper i vinnerbåten Svein Ove Isaksen, redaktør i RHA med sort lue i midten. Fra venstre Ragnar Myra ,Anne Marit røil, Anniken Røil, Svein Ove Isaksen, Tone Ringstad, Anne-Stine Røil, Asle Røil og Thorbjørn Engh. Lettmatros Terje Bakke hadde forlatt skuta da bildet ble tatt.

– Vi vant!

Redaktør Svein Ove Isaksen og laget kjenner Kragerøskjærgården som sin egen bukselomme etter flere år som koggentusiast og redaktør i Vestmar og KV. I dag hentet han hjem pokalen i koggregattaen og vant klasse 1.

Publisert Sist oppdatert

– Vi vant med en Wiksten 24 med krysserhekk og ekstra bordgang, sier Isaksen til Båtmagasinet. Har en Sabb G diesel, 10 hk. En vanvittig sterk sliter. Utrolig morsomt å vinne i en koggregatta som inspirerer så mange til å ta vare på de gamle trebåtene. Ildsjelene bak dette arrangementet fortjener en stor takk. I går badet hele mannskapet mitt, dukket under båten med skurebørster og sørget for rent skrog. Vi kan ha avgjort dagens regatta på dette tiltaket. Ved et par anledninger var vi helt oppunder 7 knop - og samlingen av alle koggene med masse hyggelige mennesker i Blindtarmen etter løpet er en opplevelse.

MANNSKAPET fv. Ragnar Myra
MANNSKAPET dykket under og skrapte båten under med skurebørster foran regattaen. Det kan ha vært avgjørende for seieren.