Knallhelg for Båter i sjøen

Etter en regntung åpningsdag torsdag kom publikum for fullt i helgen, og nær 13 000 besøkte Båter i sjøen, ifølge arrangøren Norboat.

Publisert Sist oppdatert

Besøket på utstillingen Båter i sjøen fra torsdag til søndag var på høyde med besøkstallene de siste årene, og vel så det. I helgen kom det rekordmange besøkende, og det er arrangør og Norboat-sjef Magnus Frøshaug Ryhjell godt fornøyd med. Faktisk viser opptellingen mandag ettermiddag at det er høyeste besøkstall siden 2016. 

–Det gode besøket i helgen viser at båtinteressen er sterk her i landet, selv om båtsalget har gått tregere de siste årene som følge av rentehevinger og inflasjon, sier Ryhjell til Båtmagasinet.

Norboat-sjefen er spent på tiden som kommer. Bransjen venter spent på signaler om lavere rente, men Ryhjell forteller om lyspunkter for bransjen på helgens utstilling.

– Flipper, Brig og Viknes forteller om salg, og en rekke utstillere forteller at de har salgsleads på blokka, og det tolker vi som at markedet er i bedring, sier han.

Norboat har de siste årene satset mer på aktiviteter for hele familien, og Ryhjell gledet seg over å se barn med foreldre og besteforeldre engasjere seg i ulike aktiviteter på Båter i sjøen.

Her deltok også Båtmagasinet i år med vannscootershow for publikum i regi av Christine Tybring-Torsk, og utdeling av Årets Båt-priser til bransjen.

*TILFØYELSE: Kl 18:30 får Båtmagasinet opplyst at det korrekte tallet er 12 500 besøkende i år.